logo
partner@partnermode.nl
  • PARTNER MAN VROUW MODE | De Heuvel 11a | Oss
FASHION STARTS AT THE END OF YOUR COMFORT ZONE!
- De Fashionguru -

Personal shopping


Voor velen blijft het lastig: openingstijden die niet matchen met de oppas, onregelmatige werktijden, een blind date, en vergeet de bruiloften niet. Je bent al snel uren aan het winkelen voor de perfecte outfit!!! Tijd? ..... komen we vaak te kort. Online shoppen? ..... biedt geen garanties. Personal Shopping? .....Jaaaaa personal shopping bij Partner Man Vrouw Mode is dan een superoptie!
Bel of mail ons, maak een afspraak en laat je stylen door ons team dat speciaal voor jou klaar staat op het moment dat het jou het beste uitkomt. Ook buiten openingstijden. Wij stellen vooraf een aantal sets samen om je van top tot teen aan te kleden. Onder het genot van een lekker bakkie koffie pas jij de sets door en maken wij aanpassingen waar nodig om tot een ultieme combinatie te komen.  Voor ieder budget vinden we een passende outfit en natuurlijk ben je niet verplicht iets te kopen wat je niet leuk vind. Het idee erachter is simpel. Wij gaan voor een lange termijn relatie met onze klanten dus doen we graag iets extra's. Jij ben tenslotte ons visitekaartje!

Partner shopping


Wij hebben al vaak gehoord 'wat een uitvinding zeg'! Officieel had het nog geen naam, maar vele van onze vaste klanten nemen al jaren kleding 'op zicht' mee voor zijn of haar partner, zoon of dochter. En soms ook voor zichzelf. Winkelen is niet voor iedereen een hobby! Daarom stellen wij onze vaste klanten in de gelegenheid kleding 'op zicht' mee naar huis te nemen, thuis door te passen en binnen de afgesproken termijn weer terug te brengen als het niet naar wens is. Voorbeeldje? Een pak of jeans voor je man die niet van winkelen houdt. Wat jurkjes die je eerst aan je vriendin wilt laten zien voordat je een beslissing neemt. Of een jas voor je studerende zoon die dit weekend de was komt brengen! In overleg is alles mogelijk!